Sturenkatu 27, 00510 Helsinki, Finland

Ystävällinen, hauska ja edullinen
hostelli Helsingissä

Ilmainen wifi
Ilmaiset kaapit
10 min päässä keskustasta
Baari
Sosiaaliset tapahtumat
Aamiainen
24/7 ruokakauppa alakerrassa
24/7 vastaanotto

Tervetuloa Cheapsleep Helsinkiin

Paras vaihtoehto budjettimajoitukseen!

Cheapsleep Helsinki on edullinen hostelli, joka tarjoaa mukavan ja kätevän majoitusvaihtoehdon Helsingissä vieraileville matkailijoille. Tämä hostelli sijaitsee kaupungin sydämessä, joten se on täydellinen tukikohta kaikkeen, mitä Helsingillä on tarjottavanaan.

Meidän huoneet

Tarjoamme erilaisia ​​huonevaihtoehtoja, mukaan lukien yksityiset huoneet yksityisyyttä arvostaville sekä asuntolatyyliset vuoteet niille, jotka etsivät sosiaalisempaa kokemusta. Kaikki huoneet ovat siistejä ja viihtyisiä, ja niissä on kaikki olennaiset tarvikkeet, joita tarvitset miellyttävään oleskeluun.

Erinomainen ryhmille

Jos tulet Helsinkiin 8 hengen tai useamman hengen porukalla, sinut pidetään ryhmänä ja olet oikeutettu ryhmäalennukseen. Jos on alle 8 henkilöä, mutta aiot jäädä pidemmäksi aikaa, lähetä meille sähköpostia, niin voimme keskustella hinnasta.

Lue lisää

The Crow Bar on täydellinen paikka rentoutua, kun päivä on kulunut kaupunkia tutkiessa. Tapaa paikallisia, sekä kansainvälisiä matkailijoita oluen, viinin ja muiden drinkkien merkeissä (ja vielä kohtuulliseen hintaan!).

Liity seuraamme The Crow Barissa luodaksesi pysyviä muistoja ja uusia ystäviä matkailun loisteliaassa hengessä!

Aamiainen

Hostellin buffetaamiainen tarjoaa herkullisen ja kätevän tavan aloittaa päivä. Monipuolisilla vaihtoehdoilla asiakkaat voivat nauttia täyttävän aterian ennen kaupungin tutkimista. Mannermainen buffet sopii monenlaiseen makuun ja ruokavalioon. Ystävällinen tunnelma ja palvelu tekevät siitä miellyttävän tavan tankata päivän alkuun.

Sosiaaliset tapahtumat

Peli-illoista ja elokuvista teemajuhliin ja baarikierroksiin, CheapSleepissa tapahtuu aina jotain. Nämä tapahtumat antavat mahdollisuuden tavata muita matkailijoita, joiden kanssa jakaa matkustustarinoita ja ystävystyä. Kysy vastaanotosta mitä tapahtuu vierailusi aikana!

Varaa heti