Sleep Cheap, Stay Rich

CheapSleep Helsinki on monipuolinen hostelli, jossa on useita erityyppisiä makuusaleja, yksityisiä huoneita, sekä perhehuoneita. Meillä on koko hostellin kattava ilmainen WiFi, kaksi keittiötä, sekä päivittäistavarakauppa alakerrassa. Helsingin rautatieasema sijaitsee 10 minuutin matkan päässä bussilla, tai raitiovaunulla.

Ilmainen WiFi

Ilmaiset lokerot

Hyvä sijainti

24h vastaanotto

24h Ruokakauppa alakerrassa

Tervetuloa Cheapsleep Helsinkiin, joka on paras vaihtoehto budjettimajoitukseen!

Cheapsleep Helsinki on edullinen hostelli, joka tarjoaa mukavan ja kätevän majoitusvaihtoehdon Helsingissä vieraileville matkailijoille. Hostelli sijaitsee kaupungin sydämessä, joten se on täydellinen tukikohta kaikkeen, mitä Suomen pääkaupungilla on tarjottavana. Olitpa sitten yksin matkustava, pariskunta tai kaveriporukka, Cheapsleep Helsingistä löytyy jotain tarpeisiisi sopivaa. 

 

Oikea budjettivaihtoehto ja hostellikokemus sinulle

Tarjoamme erilaisia huonevaihtoehtoja, mukaan lukien yksityiset huoneet yksityisyyttä arvostaville sekä asuntolatyyliset vuoteet niille, jotka etsivät sosiaalisempaa kokemusta. 

Kaikki huoneet ovat siistejä ja viihtyisiä, ja niissä on kaikki olennaiset tarvikkeet, joita tarvitset miellyttävään oleskeluun. Viihtyisten huoneidemme lisäksi Cheapsleep Helsingissä on myös yhteiset tilat, joissa asiakkaat voivat jutella ja rentoutua. Oleskelutilamme ovat täydellisiä rentoutumiseen pitkän tutkimuspäivän jälkeen, ja keittiömme on hyvin varustettu asiakkaille, jotka haluavat valmistaa omat ateriansa. Cheapsleep Helsinki on lämpimän ja vieraanvaraisen ilmapiirinsä ansiosta täydellinen paikka tavata muita matkailijoita ja saada uusia ystäviä. 

Cheapsleep Helsinki on hyvä vaihtoehto myös budjettitietoiselle matkailijalle. Edullisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta voit kokea Helsingin parhaan tarjonnan ilman suuria kustannuksia. Oletpa sitten täällä vieraillaksesi kaupungin kuuluisissa kulttuurikohteissa, maistelemassa sen herkullista ruokaa tai vain rentoutumassa ja nauttiaksesi maisemista, Cheapsleep Helsinki on täydellinen tukikohta Helsingissä oleskelusi aikana. Miksi siis odottaa? Varaa majoitus jo tänään ja koe kauniin kaupungin parhaat puolet!

Henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi:

Stefanie & Eino

Assistant Managers

Suraj

General Manager

Oliver

Founder

Oletko jo varannut huoneesi?

Oletko valmis seuraavaan seikkailuun Helsingissä ja tarvitsetko yöpymispaikkaa? Varaa meiltä! Olemme budjettiystävällinen hostelli, joka on täydellinen tukikohta matkoillasi. Keskeisen sijaintinsa ansiosta olet kaiken toiminnan sydämessä kauppojen, ravintoloiden, kahviloiden ja baarien ympäröimänä. 

Varaa mukavat ja siistit huoneet, etsitpä sitten yksityistä huonetta, tai makuusalityylistä sänkyä tavataksesi muita matkailijoita.  Kun et ole tutustumassa kaupunkiin, voit viettää aikaa oleskelutiloissamme ja saada uusia ystäviä.

Tarkista saatavuus nyt!